Hou me op de hoogte

De eerste woningen verkocht

De eerste woningen zijn inmiddels verkocht en er is veel interesse voor de overigen op dit mooi nieuwbouw project! Kijk snel naar het aanbod zodat u niet achter het net vist...

Het is druk bij de makelaar, veel interesse, veel aanloop. Een huis kopen is natuurlijk niet zomaar iets. En als je dan eenmaal je droomplek hebt gevonden, komt het papierwerk nog om de hoek. Gelukkig helpt onze makelaar u daar natuurlijk goed bij. Makelaar Hauzer & Partners uit Venlo is er ook voor al uw vragen en de actuele beschikbaarheid van woningen. Inmiddels zijn de eerste 2 setjes helemaal compleet en ondertekend! En er zijn er meer onderweg. Heeft u interesse, wacht dan niet te lang, neem een kijke en maak een asfpraak. Nu de zon lekker schijnt, komt alles weer op gang. Dus ben er snel bij, dit zijn de laatste woningen! Hieronder treft u een overzicht van woningtypes:

  • Overkoren (roze vlak: kavel 14 tot en met 17, levensloopbestendig)
  • Crayelheide (blauw vlak: kavel 18 tot en met 21, vrijstaand. vrijstaand geschakeld, twee-onder-één-kap)
  • Everlo (geel vlak: kavel 22 en 23, levensloopbestendig)
  • Koelbroek (oranje vlak: 25 en 26: twee-onder-één-kap)
  • Achter Kockerse  (groen vlak: kavel 27 tot en met 30, vrijstaand. vrijstaand geschakeld, twee-onder-één-kap)

Heeft u al voorkeur voor een bepaald woningtype of plek? Of wilt u nog meer informatie over dit mooie project de Vaert in Boekend, vul dan de contactpagina in met uw wensen. Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht van ons.