Hou me op de hoogte

Overkoren

Semibungalow (kavel 14-17): Je wilt graag gelijkvloers wonen maar niet in een appartement? Dan zijn de geschakelde semibungalows ‘Overkoren’ dé oplossing. De klassieke architectuur geeft ruimte op de verdieping voor hobbyruimte of tweede slaapkamer, terwijl je beneden leeft en slaapt.

Lees meer

Crayelheide

Twee-onder-één kap woning Crayelheide (kavel 20-21) Deze woningen van het type ‘Crayelheide’ lijken in grote lijnen op het woningtype ‘Koelbroek’. Onderscheidend is de erker aan de straatzijde en de entree is niet aan de voorzijde maar in de zijgevel. De indeling op de begane grond en de eerste verdieping is afwijkend.

Lees meer

Koelbroek

Twee-onder-één kap woning (kavel 25-26): Deze woningen van het type ‘Koelbroek’ hebben een karakteristieke uitstraling met het donkere pannendak, het metselwerk in een smaakvolle kleurencombinatie en een dakkapel aan de voorzijde. Qua kleurstelling past de aangebouwde garage uitstekend bij de woning.

Lees meer

Achter Kockerse

Vrijstaand herenhuis (kavel 29-30): Vrijstaand wonen, een droom van velen. In fase 2 worden twee vrijstaande herenhuizen van het woningtype ‘Achter Kockerse’ gebouwd, beiden met een ruime garage waarvan één is geschakeld met bouwnummer 28.

Lees meer

Crayelheide

Vrijstaande woning (kavel 18-19): Binnen fase 2 worden twee vrijstaande woningen van het type ‘Crayelheide’ gerealiseerd. Eén van de woningen zal met de garage geschakeld zijn met de naastgelegen woning, de andere woning heeft een mooie ligging aan de rand van het bouwplan en een grotere kavel.

Lees meer

Everlo

Semibungalow (kavel 22-23): Binnen fase 2 worden twee types semibungalows gebouwd; de ‘Overkoren’ en de ‘Everlo’. Bouwnummer 22 en 23, type ‘Everlo’ hebben een unieke indeling met een eetkamer aan de voorzijde, de keuken in het midden van de woning en een tuingerichte woonkamer.

Lees meer

Achter Kockerse

Half vrijstaand herenhuis (kavel 27-28): Een imposante verschijning, zo mogen de half vrijstaande herenhuizen ‘Achter Kockerse’ genoemd worden. In fase 2 worden twee van deze woningen gebouwd, beiden met een grote garage. Ruimte voert in deze woningen de boventoon, zowel boven als beneden.

Lees meer