Hou me op de hoogte

Overkoren

Semibungalow (kavel 14-17): Je wilt graag gelijkvloers wonen maar niet in een appartement? Dan zijn de geschakelde semibungalows ‘Overkoren’ dé oplossing. De klassieke architectuur geeft ruimte op de verdieping voor hobbyruimte of tweede slaapkamer, terwijl je beneden leeft en slaapt.

Deze woningen zijn voor diverse doelgroepen geschikt; 55+ medioren, 70+ senioren of als je om gezondheidsredenen geen trappen meer wilt of kunt lopen.

De semibungalows van het woningtype ‘Overkoren’ krijgen op de begane grond een ruime woonkamer met open keuken, inclusief openslaande deuren naar de achtertuin. Drie ramen aan de voorzijde geven uitzicht op de straat; een groot voordeel ten opzichte van een appartement waar je vaak tegen lucht en hoge bomen aan kijkt. Daarnaast zijn er een slaapkamer, badkamer en een inpandige (fietsen)berging op de begane grond. De oprit biedt comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein. De kavelgrootte varieert tussen de 318 en 375m² en de tuinligging is op het (zuid)oosten. De woningen zijn geschakeld en krijgen een achterom om vanaf de straat de achtertuin te kunnen bereiken. Met 459m³ zijn de woningen opvallend ruim te noemen.

Indeling

Begane grond
De entree van de woning is aan de zijkant van de woning, bij de oprit. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de toiletruimte, de trap naar de verdieping de het slaapgedeelte. De woonkamer met open keuken is ruim 43m² groot, heeft aan de voorzijde drie ramen met uitzicht op de straat en onder de trap is een praktische berging. In de open keuken is voldoende plek voor een lange eettafel en openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. Aan de andere zijde van de hal zijn de slaapkamer en de badkamer; de slaapkamer is 14,7m² en vanuit je bed kijk je op het terras en in de tuin; mooier kan de dag niet beginnen. De aangrenzende badkamer wordt compleet opgeleverd met gebruik van mooie tegels en sanitair van gerenommeerde merken. Tenslotte heb je vanaf de oprit en vanuit de hal toegang tot de inpandige (fietsen)berging.

Eerste verdieping
Een tweede slaapkamer, een hobbyruimte of een grote bergzolder? De ruimte is 16,5m² groot en heeft een goede stahoogte; dat vind je in een appartement niet! In de voorgevel zitten al twee ramen die zorgen voor daglicht en ventilatie; deze ruimte is klaar voor een invulling naar eigen smaak. Daarnaast is het mogelijk om via een kleine ingreep het dakoppervlakte te vergroten waardoor er extra leefruimte gecreëerd kan worden (bijvoorbeeld 2 slaapkamers en 1 badkamer).

Technische omschrijving
Woningtype ‘Overkoren’ wordt volgens het laatste Bouwbesluit gebouwd en krijgt een zeer lage EPC-waarde van 0,4. Uit het oogpunt van duurzaamheid zullen de woningen worden uitgevoerd met zonnepanelen en de betonvloer op de begane grond krijgt behaaglijke vloerverwarming. De grootte van het bouwdepot kan flink ingekort worden dankzij de oplevering met een luxe keuken (Nuva) inclusief inbouwapparatuur, een moderne toiletruimte en een complete badkamer. De luchtafvoer in de woning wordt automatisch aangestuurd door een CO2 meter in de woonkamer en een handmatige bediening in de badkamer. De buitenkozijnen en ramen worden grotendeels uitgevoerd in kunststof met HR++ glas; de buitendeuren zijn van gecertificeerd hardhout. 

Kavel Ca. opp. m² kavel Inhoud m³ Type Type woning Koopprijs v.o.n. 
14 376 459 Overkoren levensloopbestendige  €              278.000,00
15 347 459 Overkoren levensloopbestendige  €              271.000,00
16 318 459 Overkoren levensloopbestendige  €              268.000,00
17 350 459 Overkoren levensloopbestendige  €              275.000,00

Downloads
tekeningen / plattegronden kavel 14
tekeningen / plattegronden kavel 15
tekeningen / plattegronden kavel 16
> tekeningen / plattegronden kavel 17
impressie keuken
offerte keuken

technische omschrijving
ruwbouwopties keuzelijst Overkoren
> tekeningen A3 Ruwbouwopties Overkoren

 

Klik hier voor een actueel overzicht van beschikbare kavels. 
Let op: aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De meest actuele en volledige informatie kunt u bij Hauzer & Partners opvragen!