Hou me op de hoogte

Crayelheide

Vrijstaande woning (kavel 18-19): Binnen fase 2 worden twee vrijstaande woningen van het type ‘Crayelheide’ gerealiseerd. Eén van de woningen zal met de garage geschakeld zijn met de naastgelegen woning, de andere woning heeft een mooie ligging aan de rand van het bouwplan en een grotere kavel.

De architectuur en indeling zijn nagenoeg identiek aan de twee-onder-één kapwoningen van het type ‘Crayelheide’; modern met een knipoog naar de geliefde jaren dertig. Woningtype ‘Crayelheide’ wordt gebouwd aan het einde van de straat, waar alleen bestemmingsverkeer komt. Net als de overige woningen in de Vaert fase 2 hoef je je bij dit woningtype geen zorgen te maken over toekomstig onderhoud en duurzaamheid; alle kozijnen worden in kunststof uitgevoerd, de isolatie is volgens het laatste Bouwbesluit en de woningen worden standaard opgeleverd met zonnepanelen.

Wil je vanuit je luie stoel of op je favoriete bank televisiekijken en tegelijk via de erker uitzicht op de straat hebben, dan is woningtype ‘Crayelheide’ perfect voor jou. De woonkamer heeft een brede erker met veel lichtinval en de keuken heeft het formaat van een leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn de badkamer en drie slaapkamers, waarvan één over de volle breedte van de woning. De vaste trap naar de tweede verdieping geeft de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. Aan de woning wordt de garage gebouwd; ideaal voor je fiets, scooter, motor of auto. De oprit biedt extra parkeergelegenheid op eigen terrein, zodat bewoners met twee auto’s geen parkeerproblemen zullen ervaren. De kavelgrootte varieert tussen de 371 en 406m² en de tuinligging is op het noordoosten. De inhoud van 591m³ zal je zeker aanspreken; volop leefruimte!

Indeling

Begane grond
De entree van de woning is aan de zijkant van de woning, bij de oprit. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de toiletruimte en de trap naar de verdieping met een ondergelegen diepe berging. De L-vormige woonkamer heeft een brede erker aan de voorzijde met grote ramen die uitzicht geven op de straat. Het formaat van het zitgedeelte biedt de mogelijkheid voor een XL-hoekbank, van waaruit je heerlijk televisie kunt kijken. De tuingerichte keuken is een leefkeuken met plek voor een lange eettafel en de gezamenlijke oppervlakte van de woonkamer en de keuken is 38,4m².

Aan de woning wordt de garage gebouwd, met 3,2 meter binnenmaat net iets breder dan normaal. In de garage komt een deur naar de tuin en aan de voorzijde zorgt de stalen kanteldeur voor een goede toegankelijkheid met de auto, motor, scooter of fiets.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers van respectievelijk ca. 19,8, 10,8 en 7,4m². Hiermee biedt de woning genoeg ruimte voor een gezin en zijn er alternatieve gebruiksmogelijkheden zoals een walk-in-closet of een werkkamer aan huis. De grootste slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, is zelfs over de volle breedte en heeft ramen in de voor- én de zijgevel. De inpandige badkamer wordt compleet opgeleverd met gebruik van mooie tegels en sanitair van gerenommeerde merken.

Tweede verdieping
De term bergzolder is niet voldoende. Een vaste trap geeft toegang tot deze verdieping met veel potentie De hoge nok maakt de realisatie van een bergruimte in de nok mogelijk, eventueel in combinatie met een vierde slaapkamer, een mooie werkkamer of een ruime hobbyruimte.

Technische omschrijving
Woningtype ‘Crayelheide’ wordt volgens het laatste Bouwbesluit gebouwd en krijgt een zeer lage EPC-waarde van minder dan 0,4. Uit het oogpunt van duurzaamheid zullen de woningen worden uitgevoerd met zonnepanelen en de betonvloer op de begane grond krijgt behaaglijke vloerverwarming. De grootte van het bouwdepot kan flink ingekort worden dankzij de oplevering met een luxe keuken (Nuva) inclusief inbouwapparatuur, een moderne toiletruimte en een complete badkamer. De luchtafvoer in de woning wordt automatisch aangestuurd door een CO2 meter in de woonkamer en een handmatige bediening in de badkamer. De buitenkozijnen en ramen worden grotendeels uitgevoerd in kunststof met HR++ glas en de garage krijgt een stalen kanteldeur; de buitendeuren zijn van gecertificeerd hardhout.

Kavel Ca. opp. m² kavel Inhoud m³ Type Type woning Koopprijs v.o.n. 
18 406 591 Crayelheide vrijstaand  €              339.000,00
19 371 591 Crayelheide vrijstaand geschakeld  €              325.000,00

Downloads
tekeningen / plattegronden kavel 18
tekeningen / plattegronden kavel 19
impressie keuken
offerte keuken

technische omschrijving
ruwbouwopties keuzelijst Crayelheide
tekeningen A3 Ruwbouwopties Crayelheide

Klik hier voor een actueel overzicht van beschikbare kavels. 
Let op: aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De meest actuele en volledige informatie kunt u bij Hauzer & Partners opvragen!