Hou me op de hoogte

Crayelheide

Twee-onder-één kap woning Crayelheide (kavel 20-21) Deze woningen van het type ‘Crayelheide’ lijken in grote lijnen op het woningtype ‘Koelbroek’. Onderscheidend is de erker aan de straatzijde en de entree is niet aan de voorzijde maar in de zijgevel. De indeling op de begane grond en de eerste verdieping is afwijkend.

Hierdoor kun je binnen fase 2 kiezen voor een tuingerichte of een straatgerichte woonkamer. Qua kleurstelling past de aangebouwde garage uitstekend bij de woning, het onderhoud wordt beperkt door de kunststof kozijnen en de duurzaamheid komt tot uiting in de uitstekende isolatie en de zonnepanelen. Woningtype ‘Crayelheide’ is een mooie gezinswoning met een erker, wat het huiselijk karakter nog verder versterkt.

Heb je vanuit de woonkamer liever uitzicht op de straat, dan ben je bij het woningtype ‘Crayelheide’ aan het juiste adres. De woonkamer heeft een brede erker met veel lichtinval en de keuken heeft het formaat van een echte leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer; de vaste trap naar de tweede verdieping geeft de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. Aan de woning wordt de garage gebouwd; ideaal voor je fiets, scooter, motor of auto. De oprit biedt extra parkeergelegenheid op eigen terrein waardoor het zoeken naar een parkeerplaats na een lange werkdag definitief tot het verleden behoort. Kavel 22 heeft een vrije achterom, waardoor u de garage ook kunt inzetten als hobby- werk- of speelkamer. De kavelgrootte bij Crayelheide varieert tussen de 262m² en 295m² en de tuinligging is op het noordoosten. Koop je woningtype ‘Crayelheide’, dan koop je 591m³ woongenot!

Indeling

Begane grond
De entree van de woning is aan de zijkant van de woning, bij de oprit. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de toiletruimte en de trap naar de verdieping met een ondergelegen diepe berging. De L-vormige woonkamer heeft een brede erker aan de voorzijde met grote ramen die uitzicht geven op de straat. Het formaat van het zitgedeelte biedt de mogelijkheid voor een XL-hoekbank, van waaruit je heerlijk televisie kunt kijken. De tuingerichte keuken is een leefkeuken met plek voor een lange eettafel en de gezamenlijke oppervlakte van de woonkamer en de keuken is 38,4m².

Aan de woning wordt de garage gebouwd, met 3,2 meter binnenmaat net iets breder dan normaal. In de garage komt een deur naar de tuin en aan de voorzijde zorgt de stalen kanteldeur voor een goede toegankelijkheid met de auto, motor, scooter of fiets.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers van respectievelijk ca. 19,8, 10,8 en 7,4m². Hiermee biedt de woning genoeg ruimte voor een gezin en zijn er alternatieve gebruiksmogelijkheden zoals een walk-in-closet of een werkkamer aan huis. De grootste slaapkamer, aan de voorzijde van de woning, is zelfs over de volle breedte en heeft ramen in de voor- én de zijgevel. De inpandige badkamer wordt compleet opgeleverd met gebruik van mooie tegels en sanitair van gerenommeerde merken.

Tweede verdieping
De term bergzolder is niet voldoende. Een vaste trap geeft toegang tot deze verdieping met veel potentie De hoge nok maakt de realisatie van een bergruimte in de nok mogelijk, eventueel in combinatie met een vierde slaapkamer, een mooie werkkamer of een ruime hobbyruimte.

Technische omschrijving
Woningtype ‘Crayelheide’ wordt volgens het laatste Bouwbesluit gebouwd en krijgt een zeer lage EPC-waarde van 0,4. Uit het oogpunt van duurzaamheid zullen de woningen worden uitgevoerd met zonnepanelen en de betonvloer op de begane grond krijgt behaaglijke vloerverwarming. De grootte van het bouwdepot kan flink ingekort worden dankzij de oplevering met een luxe keuken (Nuva) inclusief inbouwapparatuur, een moderne toiletruimte en een complete badkamer. De luchtafvoer in de woning wordt automatisch aangestuurd door een CO2 meter in de woonkamer en een handmatige bediening in de badkamer. De buitenkozijnen en ramen worden grotendeels uitgevoerd in kunststof met HR++ glas en de garage krijgt een stalen kanteldeur; de buitendeuren zijn van gecertificeerd hardhout.

Kavel Ca. opp. m² kavel Inhoud m³ Type Type woning Koopprijs v.o.n. 
20 262 591 Crayelheide twee onder een kap  €              298.500,00
21 295 591 Crayelheide twee onder een kap  €              304.250,00

Downloads
tekeningen / plattegronden kavel 20
tekeningen / plattegronden kavel 21
impressie keuken
offerte keuken
technische omschrijving
ruwbouwopties keuzelijst Crayelheide
tekeningen A3 Ruwbouwopties Crayelheide

Klik hier voor een actueel overzicht van beschikbare kavels. 
Let op: aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De meest actuele en volledige informatie kunt u bij Hauzer & Partners opvragen!