Hou me op de hoogte

Everlo

Semibungalow (kavel 22-23): Binnen fase 2 worden twee types semibungalows gebouwd; de ‘Overkoren’ en de ‘Everlo’. Bouwnummer 22 en 23, type ‘Everlo’ hebben een unieke indeling met een eetkamer aan de voorzijde, de keuken in het midden van de woning en een tuingerichte woonkamer.

Daarnaast zijn op de begane grond de slaapkamer, badkamer én een ruime garage/berging. Op de verdieping is ruimte voor een hobbyruimte of een tweede slaapkamer, terwijl je leeft en slaapt op de begane grond. Deze woningen zijn voor diverse doelgroepen geschikt; 55+ medioren, 70+ senioren of als je om gezondheidsredenen geen trappen meer wilt of kunt lopen.

De semibungalows van het woningtype ‘Everlo’ krijgen een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond. De leefruimte is verdeeld in een ruime eetkamer, een open keuken en een tuingerichte woonkamer. Zittend aan de eettafel kijk je door de ramen in de erker op straat; een voordeel ten opzichte van een appartement waar je vaak tegen lucht en hoge bomen aan kijkt. Daarnaast zijn er een slaapkamer, badkamer en een inpandige (fietsen)berging op de begane grond. De oprit biedt comfortabele parkeergelegenheid op eigen terrein. De kavelgrootte varieert tussen de 304 en 323m² en de tuinligging is op het noordoosten. De woningen zijn geschakeld en hebben een eigen achterom naast de garage. Met 532m³ zijn deze semibungalows het grootste van de twee verschillende types semibungalows.

Indeling

Begane grond
Aan de voorzijde van de woning, naast de inpandige berging, is de entree. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de toiletruimte en de trap naar de verdieping. Aan het einde van de hal is de deur naar de woonkamer. De woonkamer met open keuken is ruim 50m² groot en heeft een speelse indeling. Aan de straatzijde is de eetkamer van 14,9m², inclusief erker en veel lichtinval. Het zitgedeelte (26,2m²) is aan de tuinzijde en tussen deze ruimten is de keuken van 9,8m². Vanuit het zitgedeelte heb je toegang tot de achtertuin en het slaapgedeelte.

Op de begane grond zijn een ruime slaapkamer (13m²) met een naastgelegen badkamer. Tenslotte is er de inpandige garage/berging van 17,9m²; te bereiken vanuit de hal en vanaf de oprit.

Eerste verdieping
Een tweede slaapkamer, een hobbyruimte of een grote bergzolder? De ruimte heeft een goede stahoogte en het raam in de zijgevel zorgt voor daglicht en ventilatie; deze ruimte is klaar voor een invulling naar eigen smaak.

Technische omschrijving
Woningtype ‘Everlo’ wordt volgens het laatste Bouwbesluit gebouwd en krijgt een zeer lage EPC-waarde van 0,4. Uit het oogpunt van duurzaamheid zullen de woningen worden uitgevoerd met zonnepanelen en de betonvloer op de begane grond krijgt behaaglijke vloerverwarming. De grootte van het bouwdepot kan flink ingekort worden dankzij de oplevering met een luxe keuken (Nuva) inclusief inbouwapparatuur, een moderne toiletruimte en een complete badkamer. De luchtafvoer in de woning wordt automatisch aangestuurd door een CO2 meter in de woonkamer en een handmatige bediening in de badkamer. De buitenkozijnen en ramen worden grotendeels uitgevoerd in kunststof met HR++ glas en de garage krijgt een stalen kanteldeur; de buitendeuren zijn van gecertificeerd hardhout.

Kavel Ca. opp. m² kavel Inhoud m³ Type Type woning Koopprijs v.o.n. 
22 285 532 Everlo levensloopbestendige  €              292.250,00
23 304 532 Everlo levensloopbestendige  €              302.000,00

Downloads
tekeningen / plattegronden kavel 22
tekeningen / plattegronden kavel 23
impressie keuken
offerte keuken
technische omschrijving
ruwbouwopties keuzelijst Everlo
tekeningen A3 Ruwbouwopties Everlo

Klik hier voor een actueel overzicht van beschikbare kavels. 
Let op: aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De meest actuele en volledige informatie kunt u bij Hauzer & Partners opvragen!