Hou me op de hoogte

Koelbroek

Twee-onder-één kap woning (kavel 25-26): Deze woningen van het type ‘Koelbroek’ hebben een karakteristieke uitstraling met het donkere pannendak, het metselwerk in een smaakvolle kleurencombinatie en een dakkapel aan de voorzijde. Qua kleurstelling past de aangebouwde garage uitstekend bij de woning.

Het onderhoud van de woning wordt beperkt door de kunststof kozijnen en de duurzaamheid komt tot uiting in de uitstekende isolatie en de zonnepanelen. Woningtype ‘Koelbroek’ is een mooie gezinswoning met een huiselijk karakter.

De woningen krijgen een goede indeling met een tuingerichte woonkamer en vanuit de keuken kijk je op de rustige straat. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en de badkamer; de vaste trap naar de tweede verdieping geeft de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. Aan de woning wordt de garage gebouwd; ideaal voor je fiets, scooter, motor of auto. De oprit biedt extra parkeergelegenheid op eigen terrein waardoor het zoeken naar een parkeerplaats na een lange werkdag definitief tot het verleden behoort. De kavelgrootte varieert tussen de 263 en 271m² en de tuinligging van dit woningtype is op het zuidwesten. Met 518m³ en een binnenmaat van 5,7 meter breed zijn deze woningen opvallend ruim; dat merk je aan de maatvoering op de begane grond én op de verdiepingen.

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst in de hal heb je aan de linkerzijde de toiletruimte en de meterkast, aan de andere zijde is de trap naar de verdieping. Bij het ontwerp van de woning is rekening gehouden met een nis waar je een kapstok kunt ophangen. De tuingerichte woonkamer krijgt een groot raam en een deur naar het terras. De kast onder de trap is een handige bergruimte; ideaal als provisieruimte en voor het opbergen van de stofzuiger. De keuken is opvallend breed en de ramen in de voor- en zijgevel zorgen voor veel lichtinval. De gezamenlijke oppervlakte van de woonkamer en de keuken is ca. 36,5m².

Aan de woning wordt een garage gebouwd, met 3,2 meter binnenmaat net iets breder dan normaal. Aan de achterzijde komt een deur naar de tuin en aan de voorzijde zorgt de stalen kanteldeur voor een goede toegankelijkheid met de auto, motor, scooter of fiets.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers van respectievelijk ca. 13,4, 11,3 en 7,8m². Hiermee biedt de woning genoeg ruimte voor een gezin en zijn er alternatieve gebruiksmogelijkheden zoals een walk-in-closet of een werkkamer aan huis. De badkamer komt aan de voorzijde van de woning, ter plaatse van de dakkapel. De oplevering is compleet met mooie tegels en sanitair van gerenommeerde merken.

Tweede verdieping
De term bergzolder is niet voldoende. Een vaste trap geeft toegang tot deze verdieping met veel potentie. De hoge nok maakt de realisatie van een bergruimte in de nok mogelijk, eventueel in combinatie met een vierde slaapkamer, een mooie werkkamer of een ruime hobbyruimte.

Technische omschrijving
Woningtype ‘Koelbroek’ wordt volgens het laatste Bouwbesluit gebouwd en krijgt een zeer lage EPC-waarde van 0,4. Uit het oogpunt van duurzaamheid zullen de woningen worden uitgevoerd met zonnepanelen en de betonvloer op de begane grond krijgt behaaglijke vloerverwarming. De grootte van het bouwdepot kan flink ingekort worden dankzij de oplevering met een luxe keuken (Nuva) inclusief inbouwapparatuur, een moderne toiletruimte en een complete badkamer. De luchtafvoer in de woning wordt automatisch aangestuurd door een CO2 meter in de woonkamer en een handmatige bediening in de badkamer. De buitenkozijnen en ramen worden grotendeels uitgevoerd in kunststof met HR++ glas en de garage krijgt een stalen kanteldeur; de buitendeuren zijn van gecertificeerd hardhout.

Kavel Ca. opp. m² kavel Inhoud m³ Type Type woning Koopprijs v.o.n. 
25 264 518 Koelbroek twee onder een kap  €              259.000,00
26 271 518 Koelbroek twee onder een kap  €              263.000,00

Downloads
tekeningen / plattegronden kavel 25
tekeningen / plattegronden kavel 26
impressie keuken
offerte keuken
technische omschrijving
ruwbouwopties keuzelijst Koelbroek
> tekeningen A3 Ruwbouwopties Koelbroek

Klik hier voor een actueel overzicht van beschikbare kavels. 
Let op: aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De meest actuele en volledige informatie kunt u bij Hauzer & Partners opvragen!