Hou me op de hoogte

Achter Kockerse

Half vrijstaand herenhuis (kavel 27-28): Een imposante verschijning, zo mogen de half vrijstaande herenhuizen ‘Achter Kockerse’ genoemd worden. In fase 2 worden twee van deze woningen gebouwd, beiden met een grote garage. Ruimte voert in deze woningen de boventoon, zowel boven als beneden.

Op de begane grond krijgen de woningen een ruime woonkamer en een open keuken met een eetkamer; op de eerste verdieping drie slaapkamers en de badkamer en de tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer.

De L-vormige woonkamer met keuken/eetkamer op de begane grond is goed in te delen met een ruim zitgedeelte aan de voorzijde en de eettafel kan in de tuingerichte eetkamer staan, naast de open keuken. Aan de woning wordt een ruime garage van maar liefst ruim 27m² gebouwd en de oprit biedt extra parkeergelegenheid op eigen terrein. De kavelgrootte varieert tussen de 307 en 348m² en de tuinligging is op het noordwesten. De herenhuizen zijn geschakeld en hebben een eigen achterom naast de garage. Met 670m³ vallen deze herenhuizen onder de categorie ‘XL’; veel wooncomfort in een ruim jasje.

Indeling

Begane grond
In de zijgevel van de woning, bij de oprit, is de entree. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de toiletruimte en de trap naar de verdieping. Dankzij het ontwerp is er in de hal een nis waar je de kapstok kunt opgangen en aan het einde van de hal is de deur naar de woonkamer. De woonkamer met open keuken is ruim 48m² groot en heeft een ruim zitgedeelte met uitzicht op de straat en een keuken/eetkamer met een deur naar de achtertuin. Op de tekening staat een ruime L-vormige opstelling met veel bergruimte, een lang werkblad en de keuken wordt geleverd inclusief alle benodigde inbouwapparatuur. Aan de woning is de garage gebouwd welke aan de achterzijde breed uitloopt. Met ruim 27m² een ideale ruimte voor de hobbyist; de lengte- en breedtematen van de garage verschillen per woning.

Eerste verdieping
De overloop heeft lichtinval door het raam in de zijgevel en er is toegang tot drie slaapkamers van respectievelijk 21,4, 10,7 en 8,2m². De grootste slaapkamer is over de volle breedte en heeft maar liefst drie ramen. Zoek je een mooie werkkamer in je nieuwe woning of droom je van een walk-in-closet, dan biedt deze woning de mogelijkheid hiervoor. De inpandige badkamer wordt compleet opgeleverd met gebruik van mooie tegels en sanitair van gerenommeerde merken.

Tweede verdieping
De tweede verdieping biedt de mogelijkheid voor een vierde en zelfs vijfde slaapkamer. In de voor- en achtergevel zit al een raam en de schuine dakvlakken, in combinatie met de nokhoogte van meer dan 3,5 meter zorgen voor een mooie, goed te gebruiken ruimte. Op deze verdieping komt de diepte van meer dan 10 meter goed tot uiting; wat een geweldige woning!

Technische omschrijving
Woningtype ‘Achter Kockerse’ wordt volgens het laatste Bouwbesluit gebouwd en krijgt een zeer lage EPC-waarde van 0,4. Uit het oogpunt van duurzaamheid zullen de woningen worden uitgevoerd met zonnepanelen en de betonvloer op de begane grond krijgt behaaglijke vloerverwarming. De grootte van het bouwdepot kan flink ingekort worden dankzij de oplevering met een luxe keuken (Nuva) inclusief inbouwapparatuur, een moderne toiletruimte en een complete badkamer. De luchtafvoer in de woning wordt automatisch aangestuurd door een CO2 meter in de woonkamer en een handmatige bediening in de badkamer. De buitenkozijnen en ramen worden grotendeels uitgevoerd in kunststof met HR++ glas en de garage krijgt een stalen kanteldeur; de buitendeuren zijn van gecertificeerd hardhout.

Kavel Ca. opp. m² kavel Inhoud m³ Type Type woning Koopprijs v.o.n. 
27 307 670 Achter Kockerse twee onder een kap  €              314.000,00
28 348 670 Achter Kockerse twee onder een kap  €              327.000,00

Downloads
tekeningen / plattegronden kavel 27
tekeningen / plattegronden kavel 28
impressie keuken
offerte keuken
technische omschrijving
ruwbouwopties keuzelijst Achter Kockerse
tekeningen A3 Ruwbouwopties Achter Kockerse

Klik hier voor een actueel overzicht van beschikbare kavels. 
Let op: aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De meest actuele en volledige informatie kunt u bij Hauzer & Partners opvragen!